Prajem krasny den!!!
Chcem Vas poprosit o vyjasnenie mojej situacie:som matkou dojrocneho synceka, byvame s manzelom sami traja v domceku po jeho starej mame, nezaujima ma majetkove vyrovnanie po rozvode,ktory sa chystam navrhnut, lebo manzel vsetky firemne ci sukromne veci nepise na svoje meno, ale na svoju matku alebo staru mamu...
ale o inom: nechce sa vzdat synceka, teda,aby som sa spravne vyjadrila, kedze medzi nami to nefunguje, tak jedine, co mame spolocne, je syncek, nastoji natom, ze sa onho bude starat, teda bojim sa, aby ho nezverili jemu, tri roky od narodenia som so synom 24 hodin denne a nedokazem si predstavit, ze ho sud zveri manzelovi.On proti mne vytahuje argumenty typu, ze nedovoli, aby som sla so syncekom do podnajmu,inu moznost zatial ako zena na MD nemam, ohana sa peniazmi, preto ma zaraza a napada otazka, kedze vacsinou je dieta zverene matke, v akom pripade, by ho sud nezveril mne ako matke ale manzelovi??? co tu zohrava ulohu, ked my dvaja budeme trvat, ze chceme do oopatery syna ??????
kto ho dostane....????
asi som nebola najstrucnejsia ani najvystiznejsia, ale prosim o pravnu odpoved.DAKUJEM