Poradit...

[ img ][ img ]

Ambulantný gynekológ v gynekologickej ambulancii Javorka, s.r.o.
V našej poradni Vám radi odpovieme na otázky súvisiace s gynekologickými ochoreniami, tehotnosťou, pôrodom aj obdobím šestonedelia.

Archív zodpovedaných otázok od roku 2005 nájdete TU
vybrali.sme.sk linkuj.cz facebook linkedin google live jaggcz addthis

Poradit...

Poslaťod dzudy »

Dobry den mam taky problem po liecbe tetracyklinom mam zvysene AST a ALT dost zvysene dalej mam stale aktivny pozitivny virus CMV cytomegalo....ale nie protilatky tie tiez ale tu hodnotu co urcuje ze je aktivny je cez 300 a je uvedene ze slabo pozitivne
mam astmu presla som na inu liecbu lebo sa mi zhorsila.....strasne po nociach kaslem....
no ale je tu taka vec ze mozem byt tehotna....ze co s tymi pecenovkami...lebo to ostatne ma netrapi...lebo ked to mohlo byt pozitivne aj v prvom tehu a mala je ok nie je jej nic len po porode ako 6tyzdnova dostala cez mm kojeni CMV infekciu ktora sa jej prejavila trombocytopeniou a petechiami same sa jej upravilo odvtedy nemaal problem....
len co s tymi pecenovkami da sa uzivat na to liek v tehu pripadnom este som nic nezacala radsej pockam do ms....
DAkujem Julia
dzudy
 
Príspevky: 5084

Poradit...

Poslaťod MUDr. Karol Javorka »

Dobrý deň. Určite by sa k tomu mal vyjadriť gastroenterológ a samozrejme Váš infektológ. Je možné, že zvýšenie hladín spomínaných pečeňových testov spôsobilo práve spomínané vírusové ochorenie. V prípade liečby bude určite prvoradé zistiť, či ste alebo nie ste tehotná.
MUDr. Karol Javorka
 
Príspevky: 3960


vybrali.sme.sk linkuj.cz facebook linkedin google live jaggcz addthis

Späť na ⇒» MUDr. Karol Javorka, PhD.

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

cron